/


Make(s) sense!

 Mark van der Tol | Oprichter/ Eigenaar

Mark van der Tol | Oprichter/ Eigenaar

Mark van der Tol heeft zich de afgelopen tien jaar verdiept in persoonlijke ontwikkeling waaronder NLP, mindfulness en hoogsensitiviteit. Door zijn achtergrond in de zakelijke dienstverlening en zijn eigen hoogsensitiviteit weet hij een bijdrage te creëren voor zowel de werkgever als haar hoogsensitieve medewerkers. Zijn doel is hoogsensitieve medewerkers het traject bieden dat ze nodig hebben om te gaan floreren. Enerzijds om ziekteverzuim preventief tegen te gaan, anderzijds om hoogsensitieve medewerkers duurzaam in hun kracht te zetten. weSense is ’s werelds eerste consultancy, training en coaching bureau dat zich specialiseert in hoogsensitiviteit. Mark van der Tol is beschikbaar als spreker op het gebied van hoogsensitiviteit.

FAQ

Hoe weet ik wie hoogsensitief is binnen mijn organisatie? 

weSense zal door middel van een vragenlijst achterhalen welke medewerkers over de eigenschap hoogsensitiviteit beschikken binnen uw organisatie. U hoeft dit dus niet zelf te doen. Meer informatie omtrent onze methodiek vindt u hier.

Hoe is het trainingsprogramma samengesteld?

Ons trainingsprogramma is ontwikkeld in samenwerking met gecertificeerde en ervaren trainers. Wij hebben onder andere gebruik gemaakt van elementen uit mindfulness en NLP die relevant zijn voor de ontwikkeling van hoogsensitiviteit en HoogSensitieve Medewerkers (HSM). Ook hebben wij geput uit onze eigen persoonlijke ontwikkeling en ervaring op het gebied van hoogsensitiviteit waaronder diverse cursussen, life coaching trajecten en seminars.

Kan ik mij als individu/ particulier aanmelden voor een training? 

weSense heeft een business-to-business bedrijfsmodel. Op het moment bieden wij geen particuliere trainingen aan. Als particulier kunt u bij interesse een mail sturen naar info@weSense.nl. Voldoende interesse kan ons doen besluiten en particuliere training te ontwikkelen. 

Wat zijn de kosten van de weSense dienstverlening?

weSense begint met het uitvoeren van de identificatie fase. Hiervoor brengen wij een vast fee per medewerker in rekening. Op basis van het aantal geïdentificeerde HoogSensitieve Medewerkers (HSM) in uw organisatie bieden wij een op maat gemaakte offerte aan voor onze dienstverlening. De kosten van dit traject worden onder andere bepaald door het aantal hoogsensitieve medewerkers die dienen te worden getraind, het aantal managers die HSM leiding geven en de keuze van de trainingslocatie. weSense denkt graag met u mee om tot een passende aanbieding te komen.